Što radimo

Visokokvalitetne papirnate slamke

Naša misija je pružiti visokokvalitetnu, ekološki prihvatljivu alternativu plastičnim slamkama za jednokratnu upotrebu. Naše slamke izrađene su od visokokvalitetnih sirovina 100% Made-in-EU i dizajnirane su da izdrže duga razdoblja uporabe. Nudimo širok raspon veličina i dizajna koji odgovaraju potrebama bilo koje tvrtke ili pojedinca.

 

Posvećeni smo pružanju izvrsne korisničke usluge i osiguravanju da naši proizvodi zadovoljavaju najviše standarde kvalitete i održivosti. Posvećeni smo pozitivnom utjecaju na naš planet i uzbuđeni smo zbog partnerstva s tvrtkama i pojedincima koji dijele našu strast prema odgovornosti prema okolišu.

Stvaranje održive budućnosti s ekološki prihvatljivim papirnatim slamkama
Naša vizija

Stvaranje održive budućnosti s ekološki prihvatljivim papirnatim slamkama

Fokusirani smo na stvaranje održivije budućnosti nudeći tvrtkama i pojedincima ekološki odgovornu alternativu plastičnim slamkama za jednokratnu upotrebu.

Nastojimo nadmašiti očekivanja naših kupaca pružajući iznimnu kvalitetu i uslugu, dok se pridržavamo najviših standarda održivosti i društvene odgovornosti.

Cilj nam je biti partner od povjerenja našim klijentima
Naša misija

Cilj nam je biti partner od povjerenja našim klijentima

Naša je misija inspirirati tvrtke i pojedince da pozitivno utječu na okoliš korištenjem visokokvalitetnih, održivih papirnatih slamki.

Naš tim je predan inovacijama, kontinuiranom poboljšanju i nadmašivanju očekivanja naših kupaca na svakom koraku dok se pridržava najviših standarda održivosti i društvene odgovornosti.

Održiva budućnost

Naše biorazgradive papirnate slamke i pakiranja koja se mogu 100% reciklirati odražavaju našu nepokolebljivu predanost održivosti okoliša.

Certifikati

 • FSC®-COC-C172992

  Proizvodi koji dolaze iz šuma kojima se gospodari na ispravan (odgovoran) način, sukladno FSC®️ (Forest Stewardship Council). Pregled

 • HACCP

  Sustav samokontrole i kvalitete koji osigurava zdravstvenu usklađenost, utemeljen na znanstvenim činjenicama. Pregled

 • ISO14001:2015

  Briga i gospodarenje okolišem, te racionalno korištenje prirodnih resursa i sprječavanje onečišćenja. Pregled

 • ISO45001:2018

  Sigurnost zaposlenika, smanjenje rizika na radnom mjestu i stvaranje boljih i sigurnijih radnih uvjeta. Pregled

 • ISO9001

  Sustav upravljanja i kontrole kvalitete, procesi te dostupnost potrebnih resursa i informacija potrebnih za implementaciju. Pregled

Naša tvornica

Kontaktirajte nas

Za više informacija, suradnju ili ponudu slobodno nas kontaktirajte putem obrasca ispod. Rado ćemo vam pomoći!

Premium partneri