Kontaktirajte nas

Za više informacija, suradnju ili ukuoliko želite ponudu slobodno nas kontaktirajte putem obrasca ispod.

Zahvaljujemo što ste zainteresirani za naše proizvode. Bilo da imate pitanje, nedoumicu ili samo želite pozdraviti, tu smo da vam pomognemo.

U Charti, naša glavna djelatnost je proizvodnja ekološki prihvatljivih papirnatih slamki. Ponosimo se svojom predanošću održivosti i smanjenju utjecaja plastičnog otpada na okoliš. Naše papirnate slamke izrađene su od obnovljivih izvora i mogu se 100% kompostirati, što ih čini idealnom alternativom tradicionalnim plastičnim slamkama.

Ako imate bilo kakvih pitanja o našim proizvodima ili ako želite naručiti, slobodno nam se obratite. Možete koristiti kontakt obrazac u nastavku da nam pošaljete poruku ili nas možete kontaktirati putem telefona ili e-pošte. Uvijek volimo čuti naše klijente i potrudit ćemo se odgovoriti na vaš upit što je prije moguće.

Zahvaljujemo što ste odabrali Chartu i veselimo se vašem javljanju!

Odaberimo prirodu

Vodimo računa o budućnosti našeg Planeta

Izrazito smo predani zaštiti budućnosti našeg planeta. Svjesni smo razornog utjecaja koji plastika za jednokratnu upotrebu ima na naš okoliš, posebice na naše oceane i divlje životinje. Zato u našem proizvodnom procesu koristimo samo FSC® certificirani papir iz održivih izvora i sirovine sigurne za hranu. Koristeći naše ekološki prihvatljive papirnate slamke možete uživati u svojim omiljenim pićima bez doprinosa plastičnom onečišćenju. Vjerujemo da se svaki mali korak prema održivijoj budućnosti računa i ponosni smo što doprinosimo smanjenju ugljičnog otiska i očuvanju našeg planeta za generacije koje dolaze.

Premium partneri